Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Το απύθμενο θράσος γνωστής εθελόντριας του Μοσχάτου Ταύρου

Γνωστή εθελόντρια για τα αδέσποτα στην περιοχή του Μοσχάτου
(και Προς Θεού, μην τα βάλουμε με τα αθώα κι ανυποψίαστα αυτά πλάσματα, που δεν είναι σε θέση, Δυστυχώς, να γνωρίζουν ποιοι βαυκαλίζονται και νομίζουν ότι τα βοηθούν, όμως, τελικώς τα χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιούνται και οι ίδιοι, κατά τα καλά, αλλά και συμφέροντα...),
η οποία εθελόντρια πολλές φορές διαμαρτύρεται, ειδικά για τη σίτιση των αδέσποτων από το δήμο, λες και η σίτιση είναι η μόνη εξασφάλιση γι αυτά, την υγεία και την ευζωία τους... και που μένει χρόνια και δραστηριοποιείται στην περιοχή, προέβη -και εξακολουθεί- στα ακόλουθα:


Δ
ιατηρώντας στενή φιλία με τον καταδικασμένο Βασίλη Τσαγκάρη, για τη δολοφονία του Μάριου Λουκόπουλου, τον βοηθά συστηματικά να επιδεικνύει την έξωθεν δήθεν φιλοζωική του ταυτότητα, προσθέτοντάς τον με ετικέτες σε διάφορες αναρτήσεις φιλοζωικού περιεχομένου, είτε αφορούν σε εκκλήσεις φιλοζωικής βοήθειας είτε σε κακοποιήσεις ζώων..., τη στιγμή που εκείνος κακοποίησε μέχρι θανάτου το θύμα του, Μάριο Λουκόπουλο, πυροβολώντας τον 5 φορές...

Προβάλλει τη δήθεν φιλοζωική του δραστηριότητα, που περιορίζεται σε βόλτες με τον κηδεμονευόμενο του σκύλο και ευτελείς δωρεές τροφής, τη στιγμή που επίκειται δίκη του ήδη καταδικασμένου, Βασίλη Τσαγκάρη, εντός ολίγων ημερών κιόλας, πλέον...

Το απύθμενο θράσος της έφτασε μέχρι να στείλει προς έγκριση φιλοζωικές δημοσιεύσεις..!, στην τοπική ομάδα "Μοσχάτο Ταύρος μια γειτονιά !", που ανήκει στον αδελφό του θύματος, Αντώνη Λουκόπουλο, κάτι το οποίο η ίδια γνωρίζει, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική ετικέτα το δολοφόνο του αδελφού του!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!

Αλλά, όταν διαχειριστές της ομάδας, ένας εξ αυτόν και ο Αντώνης Λουκόπουλος, αδελφός του θύματος, επικοινώνησαν μαζί της, ρωτώντας την αν δεν γνωρίζει ή δεν θυμάται ακριβώς τι είχε συμβεί με τον επιστήθιο φίλο της, καταδικασμένο για διφωνία, Βασίλη Τσαγκάρη, εκείνη απάντησε πως, όχι μόνο γνωρίζει, άλλα και είναι αναφαίρετο δικαίωμά της να επισυνάπτει με ετικέτα και να προβάλλει στον τοίχο της, και όχι μόνο, ό,τι θέλει και επικαλέσθηκε την ελευθερία της έκφρασης και του λόγου και διαμαρτυρήθηκε για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, γιατί οι δημοσιεύσεις της δεν είχαν ήδη εγκριθεί !

Σαφώς και το Δημοκρατικό Δικαίωμα ανήκει σε όλους! Και κατακτήθηκε με κόπους και θυσίες! Όπως και το Δικαίωμα στη Ζωή, καθώς και η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης!!!

Όμως τι γίνεται, όταν το ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμα, γίνεται ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ???

Όταν η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ καταντά ΑΣΥΔΟΣΙΑ ? Και ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ με τις Ελευθερίες και τα Δικαιώματα του άλλου, έως και το Αναφαίρετο Δικαίωμα στη ζωή, που κάποιοι αφαιρούν και, μάλιστα, Αποδεδειγμένα, Προσχεδιασμένα ???

Και, τελικά, υπάρχει διάκριση ανάμεσα στα ΚΤΗΝΗ ??? Που αφαιρούν ζωές, ανθρώπινες και μη? Και τα οποία καταδικάζει η συγκεκριμένη και ο καταδικασμένος, εις γνώσιν της, φίλος της ??? 

Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση είναι, τελικά, επιλεκτικές ???

Πώς κάποιοι καταδικάζουν τις κακοποιήσεις και κτηνωδίες στα αθώα ζώα, αλλά όχι στους ανθρώπους ?

Εκτός αν, κατά την άποψή τους οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι αθώοι, αλλά τους άξιζε να πεθάνουν ? Και μάλιστα, χωρίς καμία δίκη, παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους και, μη έχοντας ούτε το τεκμήριο της αθωότητας..   

Άραγε έχει συνειδητοποιήσει η ίδια κυρία που ενεργεί με αυτές τις πρακτικές όλα τα παραπάνω ?  Ή οι φίλοι της ? Ή μήπως, τελικά, και αυτή είναι ένα ακόμα θύμα τους, που χειραγωγείται ?..

ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ !!!

Όταν το προσωπικό προφίλ του Αντώνη Λουκόπουλου δέχθηκε πριν λίγα 24ώρα, από την ίδια αίτημα διαδικτυακής φιλίας.   

Το απύθμενο θράσος ανήκει στη φίλη και η μέγιστη υποκρισία στον καταδικασμένο ανθρωποκτόνο...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Και, για την ιστορία, η οικογένεια του Αντώνη Λουκόπουλου, αδελφού του εκλιπόντος, έχει πολυετή και ποικίλη φιλοζωική & φιλανθρωπική δράση και προσφορά.. Όσοι γνωρίζουν, ξέρουν..  Χωρίς τυμπανοκρουσίες και χρονικές συγκυρίες..

Η έννοια της Αλληλεγγύης, της Φιλανθρωπίας και της Φιλοζωίας είναι αξίες σεβασμού απέναντι στο δικαίωμα της ζωής και της αξιοπρέπειας, άρρηκτα δεμένες μεταξύ τους και απουσία της μίας χάνονται και οι υπόλοιπες και, σε κάθε περίπτωση δεν χρήζουν ιδιαίτερης προβολής, όσο λιγότεροι το γνωρίζουν τόσο μεγαλύτερη αξία έχει...

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τα έρμα ζώα στην ησυχία τους, χωρίς να εργαλειοποιούνται !!!


Το επιτηδευμένο αγγελικό πρόσωπο ενός δολοφόνου..



Δημοφιλή Άρθρα