Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Συμπλέει Ανδρέας Ευθυμίου με Σταμάτη Καζαντζή – Άνεση ανταπόκριση Ευθυμίου στην πρόταση Καζαντζή

Ανθρωπιστική βοήθεια ετοιμάζεται να στείλει ο δήμος Μοσχάτου Ταύρου στον ουκρανικό λαό, που πλήττεται από την φρίκη του πολέμου.

Συμπλέει ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου με την πρόταση του αντιπροέδρου, του δημοτικού συμβουλίου Μοσχάτου Ταύρου, Σταμάτη Καζαντζή.


Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου,
ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόταση του αντιπροέδρου, του δημοτικού συμβουλίου, Σταμάτη Καζαντζή, 
σήμερα, 2 Μαρτίου 2022ανήγγειλε την συγκέντρωση ανθρωπιστική βοήθειας, αφού επικοινώνησε πρώτα με την πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα, προκειμένου να βρεθεί ασφαλής τρόπος αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας στον λαό της Ουκρανίας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου στην σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου, αναφέρει :
«Ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου ξεκινά την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον λαό της Ουκρανίας που βιώνει την φρίκη του πολέμου. Είμαστε σε επικοινωνία με την πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει ασφαλής μεταφορά των ειδών που θα συγκεντρωθούν, ώστε να πιάσει τόπο η προσφορά των συμπολιτών μας. Είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι της πόλης μας θα συνδράμουν, για να στηρίξουμε τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία, μεταξύ των οποίων και τους ομογενείς μας.»

Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου Ταύρου, Σταμάτης Καζαντζής, σε χθεσινή του ανάρτηση από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που διαθέτει προσωπικό λογαριασμό, προτείνει και προτρέπει τον Δήμαρχο, Ανδρέα Ευθυμίου να συμμετάσχει και ο δήμος του Μοσχάτου Ταύρου στην μαραθώνια πρωτοβουλία συγκέντρωσης αγαθών για την ανθρωπιστική βοήθεια στους ουκρανούς πολίτες, αναφέροντας συγκεκριμένα :  
« Όλα υποχωρούν μπροστά στην ανθρώπινη ζωή.
Η σκέψη μας στον απλό κόσμο, που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στην Ουκρανία.
Η σκέψη μας δίπλα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που αύριο δε ξέρουν που, πως και εάν θα ξυπνήσουν, λόγω αυτού του πολέμου.
To ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με την Περιφέρεια Αττικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και με Δήμους της Αττικής, συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους Ουκρανούς.
Ήδη κοντινοί μας δήμοι, έχουν αναλάβει πρωτοβουλία.
Προτείνω στο Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, να δηλώσει παρών και να συμμετέχει και ο δήμος μας σε αυτήν την πρωτοβουλία! »

Η λίστα με τα είδη πρώτης ανάγκης & τα σημεία περισυλλογής σε Μοσχάτο και Ταύρο :
Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, οινόπνευμα, φυσιολογικοί οροί, κ.ά.)
Παιδικά ρούχα - Πάνες - Βρεφικές τροφές και παιδικές τροφές σε σκόνη - Θερμικά εσώρουχα - Κουβέρτες και παπλώματα - Τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες, μακαρόνια, γάλατα κ.ά.)

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης ξεκινά από σήμερα
Τετάρτη, 2 Μαρτίου έως και το Σάββατο, 5 Μαρτίου και ώρες 08:00 – 20:00, 
στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού, Μοσχάτο &
το π. Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου, Ταύρος.


Γράφει ο Αντώνης Λουκόπουλος 

Δημοφιλή Άρθρα